• XPeech XSG4000-2S2P 2 FXS + 2 PSTN + 1 WAN
  • 30 - 40 USD / Adet
  • Ürün Açıklaması
    XPeech XSG4000-2S2P 2 FXS + 2 PSTN + 1 WANÜrün Kodu: 223145

Paketleme ve Teslimat

Ambalaj Detayı:

Teslimat Süresi: 1-3 İŞ GÜNÜ

Ürün Açıklaması

XPeech XSG4000-2S2P 2 FXS + 2 PSTN + 1 WAN

 

 

 
TÜM TESTLERİ TARAFIMIZDAN YAPILMIŞTIR.

HERHANGİ BİR PROBLEM YOKTUR.

FABRİKA AYARLARINA ÇEKİLMİŞTİR.

TARAFIMIZDAN 3 AY GARANTİLİDİR.

 

 

 

Xpeech XSG4000

4 port kapasiteli XSG4000 VoIP Gateway, ses ve fax hizmetlerinin Internet üzerinden gerçekleştirilmesini sağlar. SIP protokolünü destekleyen XSG4000 SIP destekleyen tüm soft switch, SIP proxy server ve IP PBX ürünleri ile başarılı olarak çalışmaktadır. Türkiye koşulları için özel geliştirilmiş yazılımıyla, dilerseniz Tükçe arayüzle ve Türkiye'de satılan telefon santralleriyle tam uyumlu çalışabilmektedir. Multipath özelliğiyle, aramanın yönüne göre çağrıyı telefon hattına yada VoIP üzerine yönlendirebilir.

Ses ve faks hizmetlerini Internet üzerinden gerçekleştiren 4 port kapasiteli XSG 4000 serisi VoIP Gateway'ler; MGCP ve SIP standartlarını destekler; her marka soft-switch, SIP proxy server ve IPPBX ile uyumludur. Xpeech Gateway ürünleri sayesinde, telefon altyapınızda değişiklik yapmadan, mevcut telefon seti, santral, faks makinesi ya da telekom hatlarınızı kullanabilirsiniz. Xpeech Gateway, üzerindeki 4 portlu switch sayesinde, bilgisayarlarınızla ya da Internet üzerinden çalışan diğer ürünlerle birlikte kullanılabilir. Aynı zamanda DMZ, sanal sunucu ve adres sınırlama gibi gelişmiş özellikleriyle şirketlerin Internet alt yapısı için kapsamlı bir çözüm sunar. QoS (hizmet kalitesi) fonksiyonu ile ses ve veri trafiğini yöneterek, daha kaliteli telefon görüşmelerinin yapılmasını sağlar. ToS (hizmet tipi) desteği ile başka ToS özelliği bulunan router ile anlaşarak, ses ya da veri paketlerinin yönlendirilmesinde öncelik tanımlayabilirsiniz. DDNS desteği ile servis sağlayıcılar tarafından dağıtılan değişken IP bir alan adına çevirilerek uzaktan erişilebilirlik sağlanabilir.

Böylece gateway PPPoE modunda kullanılırak, DHCP yardımıyla Internet bağlantısı bilgisayarlara dağıtılabilir, sunucu bilgisayarda üzerinde web sayfası yayınlanabilir ve benzer uygulamalar yapılabilir. CDR (çağrı kayıt raporu) özelliğini etkinleştirerek, çağrı kayıtlarını süre, zaman, tarih ve gecikme gibi sınıflandırmalarla izlemek mümkündür. Xpeech Gateway telefon hizmeti veren servis sağlayıcılar tarafından kullanılan tüm servisleri ve gelişmiş bir telefon santralinin tüm özelliklerini (arayan numarayı gösterme, çağrı bekletme, çağrı transferi, çağrı yönlendirme, sesli mesaj vb) destekler.

 

 

Menü